runar vassbotten sjef og pilot flying aces

Vårt oppdrag

Norwegian Flying Aces visjon er å formidle inntrykkene som piloter og flyinteresserte sitter med videre til deg som enkeltperson, ved å tilby rundflyvning i noen av de råeste og mest unike småflyene i historien, i et profesjonelt miljø.

Piloter på alle nivåer kan delta i Flying Aces’ program og bli trent til å fly disse unike flyvemaskinene. Flying Aces vil også dele historiene til disse flyene til alle som ønsker å være en av våre modige passasjerer.

Enda et oppdrag vi har er å sørge for at disse flyene er tilgjengelige for fremtidige generasjoner og fortelle den viktige historien om modige unge menn som trente og slåss for frihet i disse flyene.

Norwegian Flying Aces ligger i Notodden, omtrent midt i Telemark. Flyplassen er lokalisert like ved siden av den vakre Heddalselva, omgitt av topper og fjell.

Et landskap som tatt rett ut av et eventyr. I sør finner man kystlinjen med en av verdens vakreste skjærgårder. I nord finner man sør-Norges største topp, Gaustatoppen. Under denne mektige toppen finner man Vemork kraftstasjon, hvor kanskje verdens mest kjente operasjon under andre verdenskrig fant sted, «operasjon tungtvann», med Heltene i Telemark.

Med den fantastiske naturen rundt oss garanterer vi flyturer av det spektakulære slaget, som vi enkelt kan love er en opplevelse for livet. Våre piloter er forresten trent i akrobatisk flyvning, så hvis du vil kan du også se Gaustadtoppen opp ned og få kjenne suget fra G-kreftene.